NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

حضرت علامه مصباح یزدی در انتقاد از رئیس جمهور گفت: حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

به گزارش بی باک، این انتقاد صریح علامه کافی بود تا رسانه های مزد بگیر زنجیره ای که هیچ راه فراری از این اظهارات صریح نداشتند بخش دیگری از سخنان علامه را دستمایه تخریب و هوچی گری خود قرار دهند و با تحریف اظهارات علامه به ایشان حمله های سخیفی بنمایند.

در همین راستا رسانه های مزدبگیر دولتی در هوچی گیری رسانه ای خود نوشتند: «محمدتقی مصباح یزدی» در جدید ترین اظهار نظر جنجالی و افراط گرایانه خود گفت: ثواب حرکت پیاده به سمت مرقد امام(ره) مساوی ثواب پیاده روی به سوی بارگاه امام حسین(ع) است."

این رسانه ها مدعی شدند که علامه روایات را جعل کرده است و در دین تحریف نموده است در حالیکه سخنان حضرت علامه کاملا واضح و شفاف است که ایشان با اشاره به این‌که پیام خمینی(ره) همان پیام امام حسین(ع) است، خطاب به اعضای کاروان پیاده اظهار داشت:  تصور شخصی من این است که شاید ثواب کار شما، مانند ثواب کار کسانی باشد که با پای پیاده به حرم سیدالشهدا(ع) مشرف می‌شوند، لذا با توجه حرکت کنید، با وضو باشید و کار خود را کم مشمارید، چرا که این ایام از بهترین ایام عمر شما و از بهترین توفیقاتی است که نصیب شما شده است.

پر واضح و بدیهی است که حضرت علامه هیچگاه امام خمینی را با حضرت سیدالشهدا(ع) در یک ردیف نگذاشته اند بلکه راه امام خمینی و پیام آنرا برگرفته از راه و پیام امام حسین(ع) دانسته اند و با قید "شاید" و "تصور شخصی من" کاملا موضوع را شفاف و بدون شائبه نسبت دادن به دین مطرح کرده اند.

جای تعجب است که عده ای مغرض سعی کرده اند تا چنین وانمود کنند که حضرت علامه، مقام و جایگاه امام خمینی و حضرت سیدالشهدا را یکی دانسته است که اگر از این سخن اینگونه برداشتی شود قطعا باید از این سخن امام صادق(ع) نیز نعوذبالله تساوی جایگاه خداوند متعال و حضرت سیدالشهدا برداشت شود که قطعا مراد امام صادق(ع) این نبوده است.

زید بن شحام گوید: به امام صادق (ع) عرض کردم: برای زائر قبر امام حسین (ع) چه می‌باشد؟ فرمود: «همانند کسی است که خدا را در عرش دیدار نموده باشد». (منتخب کامل الزیارات ، ابن قولویه ، ص 281)

احتمالا این سیاست زدگان رسانه ای از این کلام امام صادق(ع) نیز نعوذبالله جسارت برداشت کنند که ایشان مقام امام حسین(ع) و خداوند را یکی دانیسته است. البته درک چنین سخنانی علی رغم وضوحشان کمی عقل و تدبیر و اندکی هم حریت و آزادگی می خواهد که برخی قلم بدستان از آن محرومند.

مشروح سخنان حضرت علامه در پایگاه شخصی ایشان آمده است و بی باک نیز در ادامه تقدیم می کند.

برای مشاهد متن این اظهارات در پایگاه شخصی حضرت علامه مصباح یزدی اینجا کلیک کنید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت‌الله مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در تاریخ دیروز دوازدهم خرداد ماه در جمع اعضای کاروان پیاده عازم حرم امام خمینی(ره) با عنوان «عاشقان حسینی، زائران خمینی(ره)» ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: رحلت حضرت امام خمینی(ره)، مصیبت بسیار بزرگی برای ملت ایران بوده و هست، اما از رحلت ایشان برکاتی به وجود آمد. همانگونه که شهادت سیدالشهدا(ع) هرچند مصیبتی غم بار بود، اما اگر ایشان شهید نمی‌شد، این برکات عظیم و احیاء اسلام نیز میسر نمی‌شد.

علامه محمدتقی مصباح یزدی با اشاره به این‌که حضور این جمع از برکات رحلت امام خمینی(ره) است، اظهار داشت: این‌که کسانی که اصلا ایشان را درک نکرده و ندیده اند، بعد از 25 سال با پای پیاده از شهرهای دور عازم حرم امام(ره) شده و پیام امام(ره) را به همگان یادآوری کنند، برکتی از حضرت امام خمینی(ره) است که بعد از رحلت ایشان حاصل شده است.

وی با اشاره به این‌که پیام خمینی(ره) همان پیام امام حسین(ع) است، خطاب به اعضای کاروان پیاده اظهار داشت:  تصور شخصی من این است که شاید ثواب کار شما، مانند ثواب کار کسانی باشد که با پای پیاده به حرم سیدالشهدا(ع) مشرف می‌شوند، لذا با توجه حرکت کنید، با وضو باشید و کار خود را کم مشمارید، چرا که این ایام از بهترین ایام عمر شما و از بهترین توفیقاتی است که نصیب شما شده است.

عضو خبرگان رهبری یکی از برکات کاروان‌هایی که پیاده عازم حرم امام(ره) هستند را دریدن مشغولیت‌های روزمره و تفکر در نهضت امام(ره)، انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: باید توجه داشت که ویژگی و امتیاز امام(ره) نسبت به سایر علما چه بوده و خداوند چه برکتی به این مرد داده و در نفس او چه اعجازی وجود داشت که ما نظیر آن را حتی در بین علما نمی‌یابیم؟

وی ادامه داد: خوب است در این مسیر درباره دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس تفکر کرده و آسیب‌هایی را که ممکن است این انقلاب را تهدید کند، شناسایی کنید تا در حد امکان از آن پیشگیری شود و اگر آسیبی نیز وجود دارد، برای مقابله با آن، خود را آماده کنید.

وی با اشاره به این‌که اگر این آگاهی‌ها نباشد، کم‌کم خط امام(ره) فراموش می‌شود، اظهار داشت: خط سیدالشهدا(ع) با همین عزاداری‌ها زنده مانده است و اگر نبود این عزاداری‌هایی که با اشاره خود اهل‌بیت (ع) برپا می‌شد، چه بسا امروز خط سیدالشهدا(ع) فرمواش می‌شد و حتی عده‌ای منکر ارزش کار امام حسین(ع) می‌شدند و تفسیری اشتباه از حرکت ایشان ارائه می‌دادند. همانطوری که امروز نیز برخی اینگونه تحلیل می‌کنند که حرکت سیدالشهدا(ع) برای جنگ، عجولانه و اشتباه بود و ایشان می‌توانست با توجه به شخصیت و نسبتش به پیامبر(ص)، با دستگاه حاکم مدارا کرده و پس از کسب قدرت و تربیت مردم، در صورت لزوم قیام کند.

وی با اشاره به این‌که شبیه چنین تفسیری، از قبل از انقلاب درباره حرکت امام خمینی(ره) وجود داشت و اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: در ابتدای نهضت امام خمینی(ره) عده‌ای می‌گفتند نباید با شاه در افتاد، چرا که تنها شاه شیعه در جهان است و باید با مسالمت و مدارا از حکومت وی برای نشر تشیع استفاده شود. حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز عده‌ای معتقد بودند این جنگ هرچه زودتر باید تمام شود، چرا که جنگ غیر از از دست دادن جوان‌ها و بیوه شدن زنان و تخریب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل دیگری ندارد!

استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به این‌که این نحوه تحلیل‌ها و تفسیر‌ها از صدر اسلام تا کنون وجود داشته و دارد، خاطر نشان کرد: امام(ره) هنوز در پاریس بودند که مهندس بازرگان که یک شخصیت اسلامی و مورد احترام تلقی می‌شد، از سر دلسوزی و خیرخواهی به امام پیشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند، چرا که نمی‌توان با شاه و ارتشی که دارد، مقابله کرد و این مقابله وضع را بدتر می‌کند و البته امام (ره)، پس از سخنان وی، شاه را رفتنی دانسته و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوری اسلامی می‌پیوندند.

وی ادامه داد: از همان روزی که امام (ره) در پاریس بود، بسیاری- چه بسا از سر خیر اندیشی  از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحیه برخورد نداشتند، و می‌خواستند راحت‌طلبی خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمی‌تافتند، چه برسد به جان دادن.

علامه مصباح یزدی با اشاره به این‌که تعداد کسانی که امروز حاضرند برای بقای نظام اسلامی جان خود را فدا کنند، بسیار بیش از تعداد چنین افرادی در آغاز انقلاب است، اظهار داشت: این به برکت تربیت افراد توسط امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان که نسخه بدل خمینی(ره) در دفاع از ارزش‌ها و آرمان هاست، میسر شده است.

وی با اشاره به آیه قرآن کریم، ادامه داد: به تصریح قرآن کریم، دشمنان تا زمانی که شما دست از دینتان برندارید، دائما با شما در حال جنگ هستند. اما امروز دشمنان هم به این نتیجه رسیده‌اند که از طریق نظامی نمی‌توان به مقابله با ایران پرداخت، و لذا جنگ نرم را در پیش گرفته‌اند.

عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: دشمنان حتی برای لباس‌های افراد نیز برنامه‌ریزی کرده‌اند، به‌گونه‌ای که وقتی فردی می‌خواهد لباس مناسب و اسلامی تهیه کند، آن را در بازار نمی‌یابد.

وی با اشاره به نفوذ جنگ نرم دشمن در تفکرات افراد افزود: تقریبا همه مسئولین ما در دوره‌های مختلف در ته دلشان باور نداشتند که بتوان حریف آمریکا شد و معتقدند که ایران در علم، تکنولوژی، صنعت و نظایر اینها به آمریکا نیازمند است و چاره‌ای جز رابطه با آمریکا وجود ندارد و البته این رابطه، هزینه‌ای هم دارد که طبیعتا باید پرداخت شود. یعنی از یک طرف عامل فکری و از طرف دیگر عامل روانی که راحت‌طلبی و رفاه‌طلبی است سبب شده تا این افراد، رابطه با آمریکا را مصلحت بدانند!

وی افزود: حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره به هشدار امام(ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار داشت: برخی مسئولین به گونه‌ای رفتار می‌کنند که زمینه عملی شدن این هشدار امام(ره) را فراهم کنند. جدایی دین از سیاست و بیان این مطلب که دین وظیفه روحانیت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملی است که متأسفانه امروز از سوی برخی مسئولین عمامه به سر مطرح می‌شود.

وی با اشاره به این‌که امام(ره) اولین وظیفه دولت را حفظ دین مردم می‌دانست، خاطر نشان کرد: اگر امام(ره) احساس خطر می‌کرد و اگر نجف و مشهد را به خاطر ساکت بودنشان مورد خطاب قرار داده و سکوت را بر علما حرام می‌دانست، به خاطر احساس خطر برای اسلام بود، نه برای اقتصاد، نفت و تحریم.

عضو خبرگان رهبری افزود: این‌که عده‌ای بگویند دولت وظیفه‌ای برای دین مردم ندارد، بلکه وظیفه دولت فقط برداشتن تحریم‌ها و آن هم نه با مقاومت، بلکه از راه دیپلماسی است، بر خلاف خط امام(ره) است. مگر امام(ره) برای تحریم و اقتصاد قیام کرد؟ مگر این همه شهید برای شکم و تحریم جان خود را فدا کردند؟ مگر نه این است که همه شهدا در وصیت نامه هایشان، اسلام و پیروی از امام(ره) را گوشزد کرده‌اند؟

وی افزود: امروز امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه می‌گویند؟ همان مسئولینی که از سخنانشان بر می‌آید که امام(ره) هم اسلام را نشناخته بود؛ همان مسئولینی که برخی از کارهای اول انقلاب را اشتباه عنوان می‌کنند، در حالی که امام(ره) با قوت آن را تأیید کرده‌اند.

وی با اشاره به این‌که متأسفانه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به این‌که هدف اصلی باید حفظ دین باشد، اظهار داشت: امروز دشمن در تلاش است که ولایت شیطان را به جای ولایت الله به خورد ما بدهد و عده‌ای نیز زمینه آن را فراهم می‌کنند.

وی با بیان این‌که والله برخی از بچه‌های خردسال از سیاست‌مداران غرب‌زده بیشتر می‌فهمند، اظهار داشت: مردم متوجه می‌شوند که دشمن در برابر وادادگی مسئولین، جلوتر آمده و پرروتر می‌شود، اما برخی از مسئولین هنوز نفهمیده‌اند.

آیت‌الله مصباح یزدی در پایان با اشاره به این‌که به تصریح رهبری، مراد ایشان از فرهنگ، فرهنگ اسلامی انقلابی است، اظهار داشت: باید شعارهای دین و انقلاب را بیشتر درک کنیم و بدانیم فرهنگ، نه رقص‌های محلی و لهجه‌ها و گویش‌ها، نه اسلام آمریکایی، نه اسلام سازش و نه اسلام دیپلماتیک، بلکه اسلام انقلابی است.


[ چهارشنبه 93/3/14 ] [ 8:47 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 39986
بازدید دیروز: 1639
کل بازدیدها: 5018940